Uncategorized

Να αγαπάς τον Ολυμπιακό όπως τον αγαπάει ο Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πλέον μεγαλύτερες ερυθρόλευκες φυσιογνωμίες σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού!

Ο Γιώργος δείχνει κάθε φορά με τον τρόπο του το πόσο αγαπάει τον Ολυμπιακό και πόσο σέβετε τον δαφνοστεφανομένο έφηβο!

Ο Γιώργος δεν βάζει τίποτα και καμία ομάδα πάνω απ τον Ολυμπιακό! Είναι από 15 χρονών στον Θρύλο και έχει σεβαστεί και το τελευταίο ευρώ που έχει πάρει! Για την ακρίβεια και τις τελευταίες δραχμές αν σκεφτεί κανένας ότι βρίσκεται εδώ από το 2000.

Ο Γιώργος δεν έχει σεβαστεί μόνο μέχρι και το τελευταίο ευρώ αλλά έχει σεβαστεί και τον τελευταίο φίλαθλο του Ολυμπιακού. Το υπέροχο είναι ότι έχει σεβαστεί και τον τελευταίο… κάφρο της αντίπαλης ομάδας!

Ο Γιώργος δεν πούλησε ποτέ οπαδιλίκι! Έγινε αγαπητός στον κόσμο για ένα και μόνο λόγο! Για την αυθεντικότητά του!

Ο Γιώργος δεν είναι απλά παίκτης του Θρύλου! Είναι ο ίδιος ο έφηβος κατά κάποιον τρόπο που κοσμεί την φανέλα μας! Έχει ιδανικά και αξίες που σπάνια συναντάς και έχει την καθολική αναγνώριση του κόσμου! Έχει όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος!

Ο Γιώργος μένει ΞΑΝΑ στον Πειραιά γιατί θέλει! Γιατί αγαπάει αυτό το ερυθρόλευκο συναίσθημα! Αυτήν την ερυθρόλευκη μαγεία! Δεν κοίταξε ποτέ το χρήμα που του πρόσφεραν οι άλλοι! Κοίταξε μόνο να τα έχει καλά με τον ευαυτό του! Να κοιτάγετε στον καθρέφτη και να νιώθει περήφανος για τον εαυτό του! Και να ακούει και εμάς όλους να τον χειροκροτάμε και να φωνάζουμε το όνομά του! Αυτό τον κάνει πλούσιο!

Ο Γιώργος τέλος (και κλείνω γιατί μπορώ να γράφω ώρες γι αυτον τον άνθρωπο) έκανε ένα παιδικό του όνειρο πραγματικότητα! Και πραγματικά πείτε μας! Ποιός μπορεί να του το στερήσει! Μακάρι κάθε παιδάκι που αγαπούσε τον θρύλο τόσο πολύ όσο ο Γιώργος να τα κατάφερνε αυτά!

Γιωργάρα είσαι πολύ τυχερός ρε φίλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!