Uncategorized

Ο δρόμος για το 45ο

Με το πρωτάθλημα να ξεκινάει (;;) στις 19 Αυγούστου και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΛ αρχίζει ο δρόμος για το 45ο πρωτάθλημα και 8ο συνεχόμενο.

Την δεύτερη αγωνιστική ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λαμία και την τρίτη στην Ξάνθη. Την 4η αγωνιστική επιστρέφει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για να παίξει το δεύτερο του παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών με τον Αστερα Τρίπολης για να πάει στο… άδειο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική με την ΑΕΚ.

Την 6η θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο και την 7η θα πάει στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο. Την 8η θα έρθει ο ΠΑΟΚ στο ναό μας και μετά την 9η πηγαίνουμε στη Λεωφόρο για το ντέρμπι των αιωνίων.

Την 10 έρχεται ο Πλατανιάς στο Καραϊσκάκης, και την 11η ο Λεβαδειακός, για να πάει ο Ολυμπιακός την 12η στην έδρα της Κασσιοπής. Την 13η ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Απόλλων και την 14η θα πάει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για να κλείσει ο πρώτος γύρος με τον ΠΑΣ εντός.

Φυσικά στον δεύτερο γύρο ισχύει η ίδια σειρά με τον αντίθετο γηπεδούχο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!