Uncategorized

Πάρτυ μέσα στην Παρτιζάν!

Ο Ολυμπιακός έκανε με το καλημέρα στις φετινές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του την μεγάλη νίκη καθώς επικράτησε με 1-3 της Παρτιζάν μέσα στην Σερβία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπεν που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έκανε το ιδανικό ξεκίνημα και μόλις στο 5′ βρέθηκε μπροατά στο σκορ με τον Μπεν ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Μάριν! Οι ερυθρόλευκοι παρόλα αυτά δέχτηκαν επίσης γρήγορα το γκολ και στο 10′ η Παρτιζάν με τον Ταβάμπα ύστερα από ωραία πάσα του Γιάνκοβιτς. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και η Παρτιζάν είχε πιο παθητικό ρόλο. Παρόλα αυτά οι Σέρβοι αντέδρασαν αλλά ο Ολυμπιακός διατήρησε το σκορ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε όπως και στο πρώτο, μπήκε δυνατά και κατάφερε στο 56′ και πάλι με τον Μπεν να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ κάνοντας το 1-2 και δίνοντας ένα σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Παρτιζάν έπαθε ένα αρχικό σοκ αλλά προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Ολυμπιακός έφτασε πιο κοντά στο 1-3 με τον Μπεν αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Η Παρτιζάν αντέδρασε με τον Λεονάρντο αλλά δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 80′ ο Μάριν και ο Καρσελά έδωσαν τις θέσεις τους στον Πάρντο και στον Ζντιέλαρ. Λίγο πριν το τέλος ο Εμενίμε πέρασε στο παιχνίδι και κατάφερε με το καλημέρα να πετύχει το 1-3 περνόντας και τον τερματοφύλακα!! Μια σπουδαία εμφάνιση και μια τεράσια νίκη χωρίς να υστερεί κανένας!

Μπράβο μάγκες!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!