Uncategorized

Ισοπαλία στην… πρεμιέρα της νέας ερυθρόλευκης

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη σεζόν 2017-18 έδωσε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Αστέρα με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Νωρίς νωρίς λοιπόν και συγκεκριμένα μόλις στο 2′ ο Πάρντο έχασε πολύ καλή ευκαιρία αλλά το σουτ που επιχείρησε λίγο έξω απ τη μικρή περιοχή η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έχασε δύο καλές φάσεις με την κεφαλιά του Εμενίκε αλλά και τον Ρομαό. Παρόλα αυτά ο Αστέρας στο 30′ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Μανιά ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Πάρντο και Εμενίκε χωρίς όμως να μπει κάποιο γκολ και οι δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με τον Αστέρα να είναι μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Χάσι πέρασε στο παιχνίδι μς το ξεκίνημα του τους Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Νικολάου και Μάρτινς στις θέσεις των Εμενίκε, Βούκοβιτς, Σισέ και Πάρντο. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους παίκτες του Αστέρα να κάνουν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε στο 55′ να ισοφαρίσει με τον Καρσελά όταν μετά από σέντρα του Κούτρη από τα αριστερά, ο Φορτούνης προσπάθησε να κάνει κοντρόλ με το στήθος αλλά κόπηκε απο τον αμυντικό του Αστέρα, με την μπάλα όμως να στρώνεται στον Καρσελά ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1. Ήταν φυσικά το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Θρύλου έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός όμως δυστυχώς είναι συνηθισμένος στα προβλήματα και ο Ομάρ που ένιωσε ενοχλήσεις αποχώρησε στο 71′ και τη θέση του πήρε ο Φιγκέιρας, ενώ νωρίτερα ο Σεμπά είχε μπει στη θέση του Μάριν. Στο 77′ ο Οφόε παραχώρησε τη θέση του στον Σιώπη που επέστρεψε και αυτός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ και λίγο πριν το τέλος ο Κούτρης έδωσε τη θέση του στον Ντε Λαμπέγια. Ο Ολυμπιακός στο 87′ έχασε μία ακόμα καλή ευκαιρία με τον Καρσελά όταν έφερε τη μπάλα στο αριστερό αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω απ την εστία. Δύο λεπτά πριν το φινάλε πέρασε και ο Μαθάτης στη θέση του αρχηγού Κώστα Φορτούνη  χωρίς όμως να αλλάζει κάτι και έτσι να λήγει το παιχνίδι με 1-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!