Uncategorized

Λευκή ισοπαλία στο τελευταίο φιλικό επί Βελγικού εδάφους

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματα στο τελευταίο φιλικό επί Βελγικού εδάφους με αντίπαλο την Λόκερεν σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός που παρατάχθηκε με τους Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ρομαό, Κούτρης, Σιώπης, Οφόε, Φορτούνης, Καρσελά, Μάριν και Ανσαριφάρντ μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε ψηλά. Η πρώτη όμως μεγάλη φάση έγινε στο 20′ όταν ο Ανσαριφάρντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός με άλλη μια καλή ευκαιρια προς το τέλος να σημειώνεται με τον Καρσελά.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια αλλαγή με τον Καρσελά να παραχωρεί την θέση του στον Πάρντο. Στο δίλεπτο 53′-54′ ο Ολυμπιακός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Φορτούνη και Ανσαριφάρντ όπου ειδικά στη δεύτερη ευκαιρία “χάθηκε” η μπάλα! Στο 60′ ο Εμενίκε έκανε το ντεμπούτο του πέρνοντας τη θέση του Ανσαριφάρντ μαζί με τους Φιγκέιρας και Νικολάου που πέρασαν στις θέσεις τον Κούτρη και Οφόε. Ο ταχύτατος Εμενίκε αστόχησε στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα καθώς έσωσε ο πορτιέρο της Λόκερεν. Η Λόκερεν απάντησε στο 66′ αλλά η κεφαλιά πέρασε άουτ ενώ και στο 68′ το σουτ του Περσόουνς πέρασε μόλις έξω. Στο 80′ ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης βγήκε από το παιχνίδι και μπήκε ο Σεμπά ενώ και ο Ανδρούτσος πέρασε στη θέση του Σιώπη για το τελευταίο δεκάλεπτο. Η Λόκερεν έχασε τεράστια ευκαιρία αλλά το σουτ του Σούντερ εξουδετέρωσε ετυπωσιακά ο Στέφανος Καπίνο! Στο 87′ μετά από όμκρφη συνεργασία του Μάριν και τπυ Εμενίκε ο τελευταίος δεν πρόλαβε να βρει πολυ καλά την μπάλα και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Λόκερεν, όπως και το σουτ του Φιγκέιρας ένα λεπτό αργότερα. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός τελείωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του και πλέον θα ταξιδέψει σήμερα στον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!