Uncategorized

Πήρε τον Οϊβάνεν ο Ολυμπιακός

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μίκο Οϊβάνεν. Ο διεθνής Φιλανδός διαγώνιος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο osfp.gr ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μίκο Οϊβάνεν ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα για την οποία έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα από φίλους μου που έχουν αγωνιστεί εδώ. Μετά από μια χρονιά στην Φιλανδία ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω ότι βασικότερος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με καλή παρουσία στην Ευρώπη. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το συμβόλαιο. Γνωρίζω τον προπονητή, ότι θα έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και ότι θα διεξάγονται οι προπονήσεις σε πολύ καλό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχω την ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου αγωνιζόμενος με τόσο καλούς συμπαίκτες. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους.  Γνωρίζω επίσης ότι δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα τα 3 προηγούμενα χρόνια και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού που δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα στους αγώνες και υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!