Uncategorized

“Έχουμε τραυματισμούς αλλά η ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη!”

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε σήμερα στο Βελιγράδι για τον αυριανό αγώνα μεταξύ Παρτιζάν και Ολυμπιακού ο Χάσι ρωτήθηκε:

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Είναι ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς σε ένα φανταστικό γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα. Είναι αλήθεια ότι έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά η ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα».

-Εάν ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος για ένα σκληρό παιχνίδι: «Είμαστε έτοιμοι και εμείς για ένα σκληρό παιχνίδι. Έχω έρθει ξανά εδώ και γνωρίζω ποια είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αυτό. Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι».

-Για το ποιο θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα του: «Κάθε αποτέλεσμα όταν βάλεις γκολ είναι πάρα πολύ καλό για σένα. Αν είπε έτσι ο κ. Τζούκιτς εγώ πιστεύω το ίδιο».

-Για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού το οποίο βρίσκεται σε ένα μέρος του Βελιγραδίου που είναι συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και αν αυτό έγινε τυχαία ή ηθελημένα: «Το σκεφτήκαμε γιατί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι μεγάλο. Έχω μείνει με άλλες ομάδες σε αυτό. Δεν το σκεφτήκαμε γι’ αυτό που λέτε. Το κάναμε γιατί έτσι μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα το αυριανό παιχνίδι».

-Για τον Βούκοβιτς: «Οποιοσδήποτε παίκτης έχει έρθει εδώ νομίζω πως είναι έτοιμος για να αρχίσει το ματς αύριο».

-Για την καλή συνεργασία που έχει του με τους Σέρβους παίκτες: «Στην ομάδα μου έχω παίκτες από το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Αφρική. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι εγώ έφυγα από το σπίτι μου μικρός. Έμαθα πολλές γλώσσες και έχω αυτό το πλεονέκτημα για τους παίκτες μου».

-Για το Κόσοβο: «Ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε μόνο για το ποδόσφαιρο και εκεί θα μείνουμε. Αυτά να τα κανονίσουν άλλοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό».

-Για τις στενές σχέσεις των οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα: «Είναι καλύτερο να έχεις γεμάτο γήπεδο, καλή ατμόσφαιρα παρά να είναι λίγοι άνθρωποι στις εξέδρες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!