Uncategorized

Τσ προφίλ της Παρτιζάν και της Μπούντουτσνοστ

Την Τρίτη (18/7) θα ξεκαθαρίσει οριστικά ποια από τις Παρτιζάν και Μπούντουτσνοστ θα τεθεί αντιμέτωπη του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μέχρι να εστιάσουμε την προσοχή μας στον ένα από τους δύο, που θα προκριθεί, ας ρίξουμε μια πρώτη γρήγορη ματιά στο who is who των υποψήφιων αντιπάλων μας.

Partizan

Η Παρτιζάν ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1945 και αγωνίζεται στο Partizan Stadium του Βελιγραδίου, χωρητικότητας 32.710 θεατών. Τα χρώματά της είναι το άσπρο και το μαύρο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια τη σεζόν που μας πέρασε, ενώ προπονητής της είναι ο Μίροσλαβ Τζούκιτς. Ο Τζούρτζεβιτς με πέναλτι στο 53΄και ο Λεονάρντο στο 63΄πέτυχαν τα 2 γκολ της σερβικής ομάδας στη νίκη με 2-0 κόντρα στην Μπούντουτσνοστ στο πρώτο ματς.

Budućnost Podgorica

Η Μπούντουτσνοστ ιδρύθηκε το 1925 και έχει ως έδρα το «Stadion Pod Goricom» στην πόλη Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Έχει χωρητικότητα 15.230 θεατών. Προπονητής της είναι ο Ντράγκαν Κάζιτς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!