Uncategorized

Το προφίλ του Μίλιτς

Ο Χρβόγε Μίλιτς (1,83μ.) γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του 1989 στο Osijek της Κροατίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Hajduk Split, όπου και αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι και το 2009. Τη σεζόν 2009-2010 έπαιξε στο σουηδικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα της Djurgården.

Επόμενη ομάδα για τον Κροάτη αμυντικό η Istra 1961, στην οποία αγωνίστηκε για μία διετία. Το καλοκαίρι του 2013 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς πήρε μεταγραφή στη Rostov, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Μετά από δύο σεζόν, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην πρώτη ομάδα, από την οποία αναδείχθηκε. Το 2015 ο Χρβόγε Μίλιτς έγινε και πάλι μέλος της Hajduk Split, φορώντας την φανέλα της για μία χρονιά, πριν έρθει η πρόταση από το Campionato.

Στις 16 Αυγούστου του 2016, η Fiorentina έρχεται σε συμφωνία με την Hajduk Split και κάνει δικό της τον Κροάτη αμυντικό. Στη ομάδα της Φλωρεντίας αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, την χρόνια που μας πέρασε.

Είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας, καθώς έχει 6 συμμετοχές με το εθνόσημο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!