Uncategorized

Η μέρα που η Ίντερ τρέλανε τα ταμεία για τον Γεωργάτο

Σαν σήμερα στις 11 Αυγούστου του 1999 ο Γρηγόρης Γεωργάτος μεταγράφεται στην Ίντερ έναντι του αστρονομικού για την εποχή ποσού των 2.5 δις δραχμών. Με λίγα λόγια ήταν η μεγαλύτερη και ακριβότερη μεταγγραφή Έλληνα στο εξωτερικό και μάλιστα σε μια τεράστια ομάδα όπως η Ίντερ, του Ρονάλντο!

Η μετακίνηση του Γεωργάτου στην Ιντερ, αποτελούσε εκείνα τα χρόνια την πλέον ακριβή μετεγγραφή Έλληνα παίκτη στο εξωτερικό.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, περίπου 400.000.000 δραχμών τον χρόνο και αγωνίστηκε σε μια φουλ σεζόν με τους Μιλανέζους! Ήταν μία ομάδα που ο Γρηγόρης είχε συμπαίκτες όπως ο Ρονάλντο και ο Βιέρι και κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να αγαπηθεί από την εξέδρα όσο λίγοι!

Ο Γεωργάτος όμως ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει εκ νέου στον Ολυμπιακό και το ζητούσε διακαώς και έτσι η Ίντερ έδωσε δανεικό στην ομάδα του Πειραιά, την σεζόν 2000-01. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και ο ίδιος είχε 20 συμμετοχές και πέντε γκολ! Την επόμενη χρονιά ξαναγύρισε στην Ιντερ χωρίς όμως να μπορέσει και λόγω τον τραυματιμών του να προσαρμοστεί ξανα στην Ιταλία!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!