Uncategorized

Ήρθε Ελλάδα και μίλησε για όλους

Σήμερα το πρωί έφθασε στην Ελλάδα το νέο μεταγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπράιαν Ρόμπερτς όπου μίλησε για τη νέα σελίδα στην μαριέρα του στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα αρχικά ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του, και αποκρίθηκε λέγοντας: “Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Προφανώς, ξέρω την φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, όπως και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να αρχίσουμε”.

Για τον Σπανούλη: “Όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά, το όνομά του ήταν ακόμα μεγάλο και ακόμα κάνει τα… δικά του. Ανυπομονώ να γίνω συμπαίκτης του, ξέρω τι άνθρωπος είναι, πόσο ανταγωνιστικός είναι. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του”.

Για το αν μίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπάμπεργκ, Κάιλ Χάινς: “Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι σκέφτεται και μου είπε: “Θα το αγαπήσεις. Παίξε σκληρά, παίξε με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Σιγούρεψε ότι θα νικήσεις τον Παναθηναϊκό“. Μου έδωσε επίσης κάποιες συμβουλές για την οικογένειά μου”.

Για το αν οι παρουσίες του Ολυμπιακού σε Final Four έπαιξαν ρόλο να πει το “ναι”: “Ακόμα παρακολουθώ την Ευρωλίγκα. Δεν είμαι μέρος της τα τελευταία χρόνια, όμως την παρακολουθώ και το γεγονός πως είδα τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον τελικό με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο. Θέλω να φέρω τίτλους εδώ”.

Για τον κόσμο: “Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το να παίζεις μπροστά σε ένα συναρπαστικό γκρουπ οπαδών και να είσαι μέρος τους… Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!