Uncategorized

Τον πέρασε στα διπλά και ας μην έπαιζε τόσα χρόνια με… Καμπάλες, Εστορίλ, Οντένσε κτλ…

Ο Ολυμπιακός πέρα από τις περισσότερες (γενικά) Ευρωπαϊκές νίκες από τον Παναθηναϊκό, έχει πλέον και περισσότερες Ευρωπαϊκές εκτός έδρας νίκες!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν λοιπόν 33 εκτός έδρας επιτυχίες ενώ οι πράσινοι 32… Αν αναλογιστεί κανείς δε, ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια (πλην του περσινού) αγωνίζοταν επί σειρά ετών στo Champions League καταλαβαίνει ότι είχε δυσκολότερες ομάδες να αντιμετωπίσει. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έφερνε νίκες μέσα σε έδρες όπως η πρωταθλήτρια Βελγίου Άντερλεχτ, η πρωταθλήτρια Κροατίας Δυναμό Ζάγκρεμπ, η πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ και πολλές άλλες τόσο στο Champions League όσο και στο Europa που συνέχιζε, ενώ φυσικά έχανε από ομάδες (εκτός έδρας γιατί εντός κάποιες τις.
. Πάτησε) όπως η Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου ή η Παρι Σεν Ζερμέν που είναι παγκοσμίου επιπέδου!

Αντίθετα ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια δεν αντιμετώπισε καμία… πρωταθλήτρια Ισπανίας ή Ιταλίας, καμία ισχυρή αγγλική (βλέπε Μαντζεστερ Γιουνάιτεντ) αλλά αντίθετα εδώ και πολλά χρόνια δεν μπόρεσε να κερδίσει (μάλιστα ούτε εντός έδρας!!!) ομάδες όπως η Εστορίλ , η Οντένσε (απ την οποία έφαγε 4 μάλιστα εντός έδρας) την Καμπάλα και πολλές άλλες που σε φάση ομίλων αγνοούν τη λέξη νίκη εδώ και 5 συναπτά έτη καθώς δεν κατάφερε να τις κερδίσει ούτε εντός ούτε εκτός!!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!