Uncategorized

Ο Θρύλος στα αστέρια!

Ο Ολυμπιακός μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει εκεί που πραγματικά ανήκει! Στο Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδος κέρδισαν για δεύτερη φορά την Ριέκα (με 0-1) και πήραν το πολυπόθυτο εισιτήριο στην κορυφαία διασυλογική διοργάνωση στον κόσμο.

Φιλμ αγώνα


Τα δέκα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν καθαρά αναγνωριστικού χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να μην είχε απειληθεί καθόλου από τους Κροάτες. Εν συνεχεία και με την συμπλήρωση 20 λεπτών η Ριέκα ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον επιθετικό της να αστοχεί από πλεονεκτική θέση με το κεφάλι. Ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά, ο Οφόε πέρασε στον Μάρκο Μαρίν που μπήκε στην περιοχή και πλάρασε άψογα κάνοντας το 0-1 στο 24’. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το τέρμα που ζητούσαν και από το πρώτο ημίχρονο κι όλας ήταν και με τα δύο πόδια στους ομίλους του Uefa Champions League. Η ομάδα του Χάσι άγγιξε και το δεύτερο γκολ μάλιστα δύο φορές αφού ο Μαρίν έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τον Σλούγκα να λέει όχι στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Μετέπειτα ο Ρέτσος βρέθηκε στην περιοχή, γύρισε για τον Βούκοβιτς αλλά αυτός έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Ριέκα στο 30’. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο δεν έγινε στα πρώτα 45 λεπτά, ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με το 0-1 στα χέρια του μετά το γκολ του Μαρίν στο 24’.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και μόλις 4 λεπτά μετά το ξεκίνημα έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπεν καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Η Ριέκα λίγα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να αλλάξει τερματοφύλακα καθώς ο Σλούγκα τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Σκάλο. Η Ριέκα πάντως δεν το έβαλε κάτω και έχασε μια πολύ καλή στιγμή με τον Μίσιτς ύστερα από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού ενώ και στη συνέχεια ο Γκαβράνοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπίνο κάνοντας την επέμβαση του αγώνα! Στο 60′ ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του αλλαγή και πέρασε τον Φιγκέιρας στη Θέση του Κούτρη  και λίγα λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος έχασε μεγάλη ευκαιρία ύστερα από ασίστ του Μάριν που αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Σεμπά. Στο 78′ η Ριέκα έχασε τεράστια φάση με το Ματέι μετά από τετατετ και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος και χαρίζοντας την πρόκριση στον Ολυμπιακό, με τον Χάσι να ολοκληρώνει τις αλλαγές του με τον Φορτούνη να περνά στη Θέση του Ρομαό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!