Uncategorized

Πήρε την πρόκριση ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών του champions League καθώς ήρθε ισόπαλος με την Παρτιζάν 2-2.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρις, Ρομαό, Οφόε, Καρσελά, Φορτούνης, Μαρίν και Μπέν.

Το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ήταν καθαρά αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό να είχε τον έλεγχο χωρίς όμως κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία της Παρτιζάν. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν όμως αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Καπίνο είπε όχι σε κεφαλιά από τα δύο μέτρα κρατόντας το 0-0. Ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή χάρις την ενέργεια του Μαρίν  με τον Καρσελά να εκτελεί με το αριστερό και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Παρτιζάν και να γράφει το 1-0 στο 21’. Όμως η απάντηση της Σερβικής ομάδας ήταν δυστυχώς άμεση αφού σκόραρε στο 33’ εκμεταλλευόμενη και αυτή το λάθος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού κάνοντας το 1-1. Ο Καρσελά δοκίμασε με το αριστερό από το σημείο που ευστόχησε στο φάουλ όμως αυτή την φορά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκης με το σκορ να ήταν στο 1-1.

Ξεκίνημα με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό με τον Κούτρη να κάνει μια εξαιρετική σέντρα και τον Φορτούνη να ευστοχεί με κεφαλιά από κοντά γράφοντας το 2-1 στο 50’. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Βούκοβιτς να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά πάνω στον τερματοφύλακα της Παρτιζάν (55’). Κάνοντας το 2-1 η ομάδα του Χάσι έριξε τον ρυθμό μην αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να πατήσουν περιοχή αντίθετος να τους πιέζει και για τρίτο τέρμα. Η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας πραγματοποιήθηκε στο 70’ με τον Σεμπά να μπαίνει παίρνοντας την θέση του σκόρερ του δεύτερου γκολ Κώστα Φορτούνη. Στο 72’ οι ερυθρόλευκοι έκαναν και δεύτερη αλλαγή με τον Ζντιελάρ να πέρνει την θέση του Βούκοβιτς στέλνοντας τον Ρομαό στα στόπερ. Παρόλα αυτά η Παρτιζάν απάντησε πάλι στον Ολυμπιακό κάνοντας το 2-2 στο 83’ αλλά πλέον ήταν πολύ αργά για αυτούς αφού ήθελαν δύο γκολ σε 7 λεπτά και έτσι γράφτηκε το τελικό 2-2 με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!