Uncategorized

“Δικαιώσαμε τους εαυτούς μας”

Ο Στέφανος Καπίνο μετά την σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League και συγκεκριμένα στους ομίλους της διοργάνωσης απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα των δημοσιογράφων:

-Για το τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League: «Σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Ξεκινήσαμε στις 14 Ιουνίου και αυτός ήταν ο στόχος μας. Να προκριθούμε στους ομίλους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μετά την περσινή αποτυχία, ότι καταφέραμε να προκριθούμε και δικαιώσαμε τους εαυτούς μας πάνω απ’ όλα, τον προπονητή, ο οποίος ήρθε και έβαλε ένα πλάνο το οποίο βγήκε. Δικαιώσαμε επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τους φιλάθλους μας οι οποίοι μας στήριξαν και θα έχουμε τη χαρά να παίξουμε έξι και ελπίζω και παραπάνω, παιχνίδια στο UEFA Champions League».

-Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε η πρόκριση: «Καταρχήν πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι το πλάνο που βγάλαμε στο πρώτο παιχνίδι που δεν αφήσαμε την άλλη ομάδα να κάνει καμία ουσιαστική φάση. Δύο φορές ήρθαν στην περιοχή μας, δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ. Σήμερα πάλι, προσπαθήσαμε να μειώσουμε όσο μπορούσαμε τις επιθέσεις τους, να πρεσάρουμε, δεν φοβηθήκαμε το αποτέλεσμα και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

-Εάν θα ήθελε να αντιμετωπίσει κάποια συγκεκριμένη ομάδα στους ομίλους: «Σίγουρα θα θέλαμε πολλές ομάδες να αντιμετωπίσουμε, αλλά από εκεί και πέρα, όποια και να έρθει, είμαστε Ολυμπιακός και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!