Uncategorized

Ξεκίνησε με τεσσάρα!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν κερδίζοντας με 4-1 την ΑΕΛ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε προσπαθώντας να κρατήσει την μπάλα και να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΛ χωρίς όμως να είχε δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία στα πρώτα δέκα λεπτά. Η πρώτη απειλή προς την εστία των φιλοξενούμενων ήταν στο 12’ αφού ο Μίλιτς έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Καρίμ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βόζοβιτς μπλόκαρε. Η ομάδα του Χάσι είχε πρόβλημα αφού κρατούσε πολύ την μπάλα στα πόδια της χωρίς κάποια ουσία έχοντας μόλις μία τελική προσπάθεια. Με την συμπλήρωση της μισής ώρας ο Ανδρούτσος σήκωσε στην περιοχή για τον Φορτούνη ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια. Στην συνέχεια της φάσης ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι χάρις το χέρι παίκτη της ΑΕΛ. Ο Φορτούνης ανάλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων γράφοντας το 1-0 στο 33’. Τίποτα αξιόλογο δεν υπήρχε στο πρώτο μέρος με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 1-0 μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Φορτούνη.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε όπως στο πρώτο ημίχρονο δηλαδή είχε την κατοχή αλλά υστερούσε στο να φέρει την μπάλα στους επιθετικούς. Βέβαια να σημειωθεί ότι αυτός που ήταν μπροστά στο σκορ ήταν ο Ολυμπιακός πράγμα που σήμαινε ότι αυτή που έπρεπε να ψάξει ένα γκολ και να πιέσει ήταν η ομάδα της Λάρισας. Όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο αφού ο Μίλιτς εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, ο Ανσαριφάρντ έπιασε ένα σουτ στην κίνηση αλλά ο πορτιέρο της ΑΕΛ στέρησε το δεύτερο τέρμα από τους γηπεδούχους (58’). Ο Ολυμπιακός στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο βρήκε γκολ με τον Ανσαριφάρντ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το πολύ ωραίο γύρισμα του Πάρντο και σε κενή εστία έκανε το 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Αλλά μετά από μία αντεπίθεση της ΑΕΛ ο Φιγκέιρας έβαλε το πόδι του σε σέντρα των φιλοξενούμενων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του βάζοντας την Λάρισα ξανά παιχνίδι 2-1(70’). Ο Φιγκέιρας διόρθωσε πολύ άμεσα το λάθος του σκοράροντας το τρίτο τέρμα για τους ερυθρόλευκους με ένα ωραίο σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή (3-1 στο 74’). Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα στο άδειο Γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να πετυχένει τέταρτο γκολ με τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος ήταν ο αποδέκτης της ασσίστ (τακουνάκι) του Καρίμ και εκτέλεσε για τέταρτη φορά των Βόζοβιτς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!