Uncategorized

Σπουδαία νίκη στο φινάλε και τώρα… πρόκριση μέσα στην Κροατία

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι με την αντίπαλο την Ριέκα κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη με 2-1!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος παρατάχθηκαν με τους: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Ρομαό, Κούτρις, Ζιλέ, Οφόε, Καρσελά, Μαρίν, Σεμπά, Μπέν

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πιέζει παρά πολύ κυρίως στο κέντρο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ήταν ανοιχτό τα πρώτα λεπτά. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν στο 6’ με τον Καρσελά να μπαίνει στην περιοχή να δείνει στο Μπέν αλλά αυτός από κοντά να στέλνει την μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν και άλλοι ευκαιρία όταν ο Μπέν έδωσε στον Σεμπά ο οποίος ήταν απέναντι από τον Σλούγκα αλλά έστειλε την μπάλα πάνω του κερδίζοντας μόλις ένα κόρνερ. Στη συνέχεια πάλι ο Καρσελά έκανε μια εξαιρετική κίνηση και γέμισμα προς τον Μπέν ο οποίος από το ύψος του πέναλτι αστόχησε .

Οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα γρήγορο γκολ χάνοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες δείχνοντας ότι έχουν τα φόντα για μια καλή βραδιά στο Φάληρο. Άλλο ένα σουτ αυτή την φορά έξω από την περιοχή από τον Μπέν που ήταν πολύ δραστήριος αλλά και πάλι έστειλε την μπάλα εκτός εστίας των Κροατών. Στο 30’ ο Μαρίν έκανε την σέντρα στο πέναλτι με τον φορ του Ολυμπιακού να παίρνει την κεφαλιά η οποία κατέληξε στα χέρια του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Ο Ολυμπιακός δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες και στο 33’ έκανε την μεγαλύτερη αφού η σέντρα του Κούτρι πέρασε από όλους και έφτασε στον Μαρίν ο οποίος έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας είπε όχι. Και ο νόμος του ποδοσφαίρου δυστυχώς επαληθεύεται αφού η Ριέκα από το πουθενά σκοράρει και κάνει το 0-1 στο 42’. Τέλος στο πρώτο 45 λεπτο με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το ματς και τελικά το πέτυχε! Η ομάδα του Πειραιά έκανε το 1-1 αρχικά με τον Οφόε ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Φορτούνη που μόλις εθχε περάσει στο παιχνίδι! Ο θρύλος όμως δεν σταμάτησε εκεί και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο ο Ολυμπιακός είχε αντίθετη γνώμη και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ρομαό χάρισε την νίκη στην ομάδα του Πειραιά και τώρα πάει στην Κροατία να πάρει την πρόκριση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!