Uncategorized

“Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα”

O Μπέσνικ Χάσι μετά το τέλος του ςγώνα μίλησε στην συνέντευξη τύπου και έδειξε ικανοποιημένος από τον αριθμό των επιθέσεων που έκανε η ομάδα του αλλά όχι από το τελικό σκορ.

Πιο συγκεκριμένα ρωτήθηκε:

-Για το πως είναι το συναίσθημα να κερδίζεις στις καθυστερήσεις με ανατροπή:«Υπάρχει ένας άγραφος νόμος στο ποδόσφαιρο και εφαρμόστηκε σήμερα. Οταν χάνεις πολλές ευκαιρίες, στο τέλος τιμωρείσαι. Στα 90 λεπτά έβαλε ένα γκολ σε μία φάση. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Είδαμε την ομάδα να παλεύει και να συμπεριφέρεται μαχητικά ακόμα κι όταν χάναμε. Είμαι ικανοποιημένος με παίκτες όπως τον Οφόε που επέστρεψε από τραυματισμό ή τον Ζιλέ. Ολη η ομάδα πάλεψε εώς το τέλος. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος με τις πολλές ευκαιρίες και την στάση που κρατήσαμε ως ομάδα».

-Για το ότι ο Ρομαό έχει παίξει αμυντικό χαφ και στόπερ και σκόραρε σαν να ήταν επιθετικός και τι άλλο θα μπορούσε να του ζητήσει: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες. Όμως είναι πράγματι ένας παίκτης που προσπαθεί να αποδώσει καλά. Σήμερα σε μία στατική φάση αντέδρασε μια χαρά και λειτούργησε ως στράικερ. Ισως να είναι η επόμενη θέση του».

-Εάν είναι αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση στην Κροατία: «Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και εκεί. Προτιμώ το γεγονός ότι κερδίσαμε έστω και στο τέλος παρά να πηγαίναμε με το 1-1. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε για αυτό στο ημίχρονο, ότι αρχικά έχουμε 45 λεπτά για να το γυρίσουμε το ματς. Γενικά πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και να παλεύει εώς το τέλος. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία φρέσκια ομάδα σε αντίθεση με την Ριέκα που έχει παίκτες που είναι τρία χρόνια μαζί και ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Εμείς όσο μπορούμε συνεχίζουμε. Το δεύτερο ματς με την Παρτιζάν δεν ήταν καλό από την πλευρά μας. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να διεκδικούμε αυτό που αξίζουμε».

-Τι είπε στους παίκτες του πριν βγουν στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο: «Δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω. Είπα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και έπρεπε να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είναι η ψυχολογία των παικτών που βοήθησε. Είχαμε περισσότερη θέληση από τον αντίπαλό μας και όλοι όσοι έπαιξαν προσέφεραν σε αυτόν τον τομέα. Αν μετά από ένα σχεδόν τέλειο ματς, θα θέλατε να… κατηγορήσετε κάποιον για το γκολ που δεχτήκατε;”Γενικότερα δεν αμυνθήκαμε καλά ως ομάδα και όταν επιτρέπεις στον αντίπαλο να κάνει μία ευκαιρία, αυτό σημαίνει ότι ήμασταν πολύ καλοί. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Ρομαό που δεν έπαιξε στη φυσική του θέση, αλλά τα πήγε καλά. Είμαστε μία ομάδα που τα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Κρατάμε ότι δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες».

-Το μήνυμά τους στους οπαδούς της ομάδας: «Θα μας λείψουν οι φίλαθλοί μας στην Κροατία. Τους θέλουμε να είναι συνεχώς τόσο δυνατοί και στο πλευρό μας. Ξέρουμε τι ώθηση μάς δίνουν».

-Αν τέτοιες νίκες με ανατροπές δένουν περισσότερο τους παίκτες: «Κάτω από τις συνθήκες που έγινε το ματς, φυσικά μπορούμε να το πούμε αυτό .Οτι ο τρόπος που παίξαμε και έτσι όπως πήγε το ματς, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα προτιμούσα όμως να κερδίσουμε με 1-0. Θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς αν δεν δεχόμασταν το γκολ».

-Αν το 1-1 ήταν «μαγική εικόνα» αν έμενε μέχρι το τέλος: «Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα. Οι παίκτες μας ακόμα δεν είναι έτοιμοι, έχουμε κάποια νέα παιδιά, πρέπει να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας και τη φυσική κατάσταση. Η ομάδα πρέπει να βρεθεί μεταξύ της, να δουλέψουμε τους αυτοματισμούς και για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται χρόνος. Το μόνο που είναι τέλειο είναι η ψυχολογία και ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το ματς. Αυτή η ομάδα πρέπει να μπει στους ομίλους του UEFA Champions League. Σε αυτά τα ματς θα βλέπετε αρκετή ενέργεια και ένταση».

-Αν θεωρεί δίκαιο το σκορ: «Όχι, δεν είναι δίκαιο. Αν ήταν 4-1, ίσως ναι».

-Έαν είναι καλό σημάδι η σημερινή νίκη για τον Ολυμπιακό, ενόψει της ρεβάνς: «Η Ριέκα μπορεί να μην έχει ένα μεγάλο όνομα, αλλά είναι σκληρή ομάδα. Αν βάλει και πρώτη γκολ, είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Η Σάλτσμπουργκ π.χ. δεν της δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Η Ριέκα είχε να χάσει 43 σερί ματς και έχασε στο γήπεδό της από την Ντιναμό. Κοιτάζω τα στατιστικά, αλλά δεν πιστεύω πολύ σε αυτά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε με το σκεπτικό το σημερινό. Να δείχνουμε ότι παίζουμε πάντα για τη νίκη, όμως, δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίζουμε πάντα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!