Uncategorized

Η πρώτη για τις… πρώτες!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή (25/8), η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-18. Ο Θρύλος ξεκίνησε την προετοιμασία του με όνειρα και φιλοδοξίες για μια χρονιά εξίσου πετυχημένη με την περσινή που ήταν η καλύτερη σεζόν στην ιστορία του τμήματος. Η διεύρυνση της κυριαρχίας στην Ελλάδας με κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή διάκριση που ήρθε πέρσι με την συμμετοχή στον τελικό του CEV Challenge Cup αποτελούν τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς. Από κει και πέρα το παρών στην πρώτη προπόνηση που διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, έδωσαν συνολικά 7 αθλήτριες και συγκεκριμένα οι: Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Ειρήνη Κοκκινάκη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Έλενα Μιλεντίγεβιτς με νέα πρόσωπα την Κατερίνα Ζακχαίου και την Χαρά Παπαδοπούλου. Η Αμερικανίδα ακραία Στέφανι Νιεμέρ, έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/8) στη χώρα μας και θα ενσωματωθεί το Σάββατο στην προετοιμασία ενώ στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα μπουν και οι Ελληνίδες διεθνείς: Κατερίνα Γιώτα, Αρέτα Κονόμη, Τζίνα Λαμπρούση και Μαρία Νομικού.  Τελευταία προσθήκη θα είναι της Φραντζίσκα Πολ που αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την Εθνική Γερμανίας.

Ο προπονητής των νταμπλούχων, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr :

“Πρώτα απο όλα, για την νέα αγωνιστική σεζόν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία, καθ´ όλη την χρονιά βέβαια, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς. Μετά την εκπληκτική σεζόν που κάναμε πέρσι είναι δύσκολο κανείς να μιλήσει για μια ακόμα καλύτερη, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να παίζουμε πολύ καλύτερα και φυσικά οι στόχοι μας στην Ελλάδα είναι να διατηρηθούμε εκεί που βρισκόμαστε, στην κορυφή δηλαδή. Όσο για την Ευρώπη δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα παραπάνω απο ότι πέρσι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!