Uncategorized

“Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στο Champions League και θα τα καταφέρουμε”

Μετά τον Μπέσνικ Χάσι το λόγο πήρε ο Στέφανος Καπίνο που ρωτήθηκε:

-Για την προσέγγιση του αυριανού παιχνιδιού: «Αυτό μας ζήτησε ο προπονητής. Όλες αυτές τις ημέρες προετοιμαζόμαστε σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε έτσι ώστε να πάμε ρεαλιστικά και να μην δώσουμε καμία ευκαιρία στην Παρτιζάν να πιστέψει ότι μπορεί κάτι να κάνει».

-Για το πόσο διαφορετική περιμένουν την Παρτιζάν: «Θα έρθουν πιο επιθετικά απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι. Και εκεί μας πίεσαν, αλλά αύριο θα πρεσάρουν περισσότερο. Θα παίξουμε έτσι όπως ζητάει ο προπονητής, παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και τον κόσμο».

-Για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Φρόντισε και γι’ αυτό ο προπονητής να μας δώσει να καταλάβουμε ότι το κλίμα είναι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Χαρήκαμε πολύ τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά αυτό κράτησε για μία μέρα. Μιλήσαμε και μεταξύ μας και θα πάμε για το καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι».

-Το μήνυμά του στον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου ειδικά σε αυτά τα προκριματικά. Θέλουμε τη στήριξη τους γιατί πέρσι δεν ήταν ιδανική χρονιά για εμάς και αυτούς. Δεν περάσαμε στους ομίλους και ήρθαν άτυχα αποτελέσματα. Φέτος με τη στήριξη τους θα πάμε ακόμα καλύτερο».

-Εάν η πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League αποτελεί μία ευκαιρία εξιλέωσης μετά τον περσινό αποκλεισμό: «Δεν θα το έλεγα ως ευκαιρία εξιλέωσης. Είναι κάτι που μας πείραξε. Ήταν μία κακή σελίδα αυτό που έγινε. Έχουμε δουλέψει και έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο. Είναι διαφορετικά και για εμάς και εκείνους που ήρθαν φέτος. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στους ομίλους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουν γίνει τα πάντα για να βρισκόμαστε εκεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!