Uncategorized

Τους έβγαλε στη σέντρα ο Αγραφιώτης

Ο εκ των αντιπρόεδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, εξέθεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, που κάνει δηλώσεις για ισονομία και καθαρό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε για τις δηλώσεις του κ. Περέιρα, σύμφωνα με τις οποίες «το 75% των αγώνων της Β’ Εθνικής είναι χειραγωγημένοι», τονίζοντας:

«Κύριε Γραμμένε, εσείς δεν έχετε ακούσει τι γίνεται στη Β’ Εθνική; Δεν ακούσατε τις δηλώσεις του κ. Περέιρα; Τίποτα δεν ξέρετε; Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και πρωταγωνιστές αυτής, είναι μέσα στην Ομοσπονδία», ανέφερε ο Αγραφιώτης.

Ενώ για την διαιτησία του Σιδηρόπουλου, είπε. «Εμείς χθες παίζαμε με τη Γιουβέντους, τη φιναλίστ του Champions League. Μια παγκόσμια δύναμη. Παίζαμε 90 λεπτά αμυντικά και εδώ ο Σιδηρόπουλος βγάζει κίτρινη άνευ λόγου και αιτίας στον καλύτερό μας παίκτη από το 3ο λεπτό. Εσείς δεν βλέπετε τι γίνεται;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!