Uncategorized

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε ο Χάσι

Στη Nοva ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ και όχι μόνο μίλησε ο Μπέσνικ Χάσι. Συγκενριμένα ρωτήθηκε:

Που θεωρεί ότι θα κριθεί το ντέρμπι: «Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια. Στην Ξάνθη παίξαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με τον Αστέρα δεν ήμασταν καλοί, είναι μια ομάδα, που δεν μπορείς να την κερδίσεις εύκολα, κλείνεται πάρα πολύ, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες κι όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0 ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι τους ήμασταν καλύτεροι, δεν τους επιτρέψαμε να μας απειλήσουν καθόλου και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες. Εμείς αυτό που θέλουμε αυτή τη στιγμή είναι να πάμε προετοιμασμένοι στο ντέρμπι, προετοιμάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Μέσα σε μία εβδομάδα χάσαμε τα πάντα. Πέσαμε από την κορυφη και τώρα το βλέπουμε ως μια ευκαιρία να επιστρέψουμε γνωρίζοντας ότι τα ντέρμπι είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Αν θα πάει στο ντέρμπι με σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς: «Θα δούμε την Κυριακή ποιο σύστημα θα χρησιμοποιήσουμε. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα το κάναμε γιατί έπρεπε να ανοίξουμε χώρους, οι παίκτες έπαιζαν με περισσότερο βάθος χωρίς την μπάλα. Ήταν ο μόνος τρόπος να παίξουμε και είχαμε αποτέλεσμα».

Αν η διαφορά των δυο βαθμών δημιουργούν πίεση στον ίδιο και την ομάδα: «Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να χάσει τόσο γρήγορα την αυτοπεποίθησή της. Είναι μια ομάδα, που προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League και αυτό σημαίνει πολλά. Οι παίκτες γνωρίζουν την αξία τους. Μετά από μία περίοδο δυο μηνών πολύ μεγάλης πίεσης ίσως να μην ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι στα δυο τελευταία παιχνίδια για αυτό και δεν πήραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε τη σημασία του ντέρμπι και είμαστε πανέτοιμοι. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας, αυξάνεται ο συναγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες μας, όλοι θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτό το ντέρμπι και αυτο ειναι καλό για την ομάδα μας».

Αν αισθάνεται ο ίδιος πίεση: «Πίεση υπήρχε πάντα, από την πρώτη μέρα. Είτε ήταν ο ίδος, είτε κάποιος άλλος προπονητής η ίδια πίεση θα υπήρχε. Θα έπρεπε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Δεν υπάρχει διαφορετική πίεση σήμερα. Πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα για να είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Αν έχει αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιησει στο ντέρμπι ή πονοκεφαλιάζει μετά τις καλές εμφανίσεις κάποιων παικτων του στο ματς Κυπέλλου: «Είναι πολυτέλεια να έχεις επιλογές. Μου αρέσουν τέτοιου είδους πονοκέφαλοι. Είναι σημαντικό να έχεις τόσους παικτες στη διάθεσή σου για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι».

Για Φορτούνη και Ανδρούτσο ενόψει ντέρμπι: «Ο Ανδρούτσος είχε την ατυχία να στραμπουλήξει τον αστράγαλό του. Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα ξεκουραστεί για δυο εβδομάδες, όμως υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει νωρίτερα λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Ο Φορτούνης έχει ένα σφιξιμο και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης τις επόμενες μέρες για να δούμε αν θα πάρει μέρος στο ντέρμπι».

Πως θα εξουδετερώσει Λιβάγια, Αραούχο και Μάνταλο: «Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ δεν έχει δεχτεί γκολ, αλλά είναι μια ομάδα, που έχει τους ίδιους πάικτες εδω και δύο χρόνια, είναι μια δεμένη ομάδα. Εμείς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, έχουμε δυο κεντρικούς αμυντικούς τραυματίες, στη θέση τους παιζει ο Ρομαό, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν ευθύνονται μόνο οι αμυντικοί όταν δεχόμαστε ένα γκολ, ευθύνεται όλη η ομάδα.Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη, που γίνονται. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε πολύ καλοί επιθετικά».

Για Μποτία: «Έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, θα χρειαστεί λίγο ακόμη για να επανέλθει. Την Κυριακή δεν θα παίξει στο ντέρμπι, δεν είναι έτοιμος».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Είχαμε μια κακή εβδομάδα, αλλά ελπίζω ότι θα τους χαρίσουμε τη νίκη, έχουμε καλούς παικτες και πρέπει να τους εμπιστεύονται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!