Uncategorized

Ισόπαλος στα “Πηγάδια”

Τους πρώτους του βαθμούς έχασε φέτος ο Ολυμπιακός που ήρθε ισόπαλος με την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-1 με τους ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται δίκαια για ένα πέναλτι και μία κόκκινη που θα έπρεπε να είχε δωθεί στην Ακριτική ομάδα ενώ φυσικά πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες του!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργόντας από νωρίς ευκαιρίες. Μόλις στο 10′ ο Κώστας Φορτούνης σε προσπάθεια του σούταρε και η μπάλα με κατέυθυνση προς την εστία  χτύπησε στο χέρι του Λισγάρα σε μία φάση που πέρα από πέναλτι ήταν και κόκκινη κάρτα όμως ο Καλογερόπουλος έδειξε… κόρνερ. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έφτασε στο γκολ όταν μετά από κόρνερ του Σεμπά ο Ένγκελς στο ντεμπούτο του έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-1. Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύτηκε παρόλα αυτά έχασε και άλλες ευκαιρίες αρχικά με τον Τζούρτζεβιτς και εν συνεχεία την κλασικότερη όλων με τον Σεμπά που από μικρή απόστσση την έστειλε ψηλά άουτ! Η μπάλα όμως τιμωρεί και αντί για να βάλει κι άλλο γκολ ο Ολυμπιακός το έβαλε η Ξάνθη με τον παίκτη που έπρεπε να είχε αποβληθεί! Τον Λισγάρα! Έτσι λοιπόν στο 42′ η Θρακιώτικη ομάδα έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη τόσο η Ξάνθη όσο και η ομάδα των Πειραιωτών δημιούργησαν από νωρθς ευκαιρίες αλλά οι Καπίνο και Ζίβκοβιτς είπαν όχι στους Λισγάρα και Σεμπά αντίστοιχα. Ο Χάσι προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα και πέρασε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα τον Εμενίκε στη θέση του Τζούρτζεβιτς και τον Καρσελά στη θέση του Μάριν. Το παιχνίδι άρχισε να πέφτει σε ρυθμό ο Ανδρούτσος πέρασε στη θέση του Κώστα Φορτούνη όμως το γκολ που έβαλε ο Εμενίκε χρεώθηκε ως χέρι και έτσι παρέμεινε το 1-1. O Σεμπά λίγα λετπά πριν το φινάλε σούταρε αλλά ο Ζίβκοβιτς κράτησε το ισόπαλο σκορ και έτσι είχαμε το τελικό 1-1!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!