Uncategorized

Κάντε τους πάλι αγάλματα!

Οι μεγαλύτερες απαντήσεις είναι αυτές που δίνονται μέσα στο γήπεδο!

Τι κι αν ο Ολυμπιακός έχει 20 χρόνια τώρα που κερδίζει σχεδόν τα πάντα στην Ευρώπη, κάθε χρόνο καλείται να κατακτά την κορυφή!

Το τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια με την… εξυγίανση είναι φανερό και δεν χρειάζεται σχολιασμός. Μόνο και μόνο την τελευταία χρονιλα να δούμε θα καταλάβουμε πως στον Ολυμπιακό πέρυσι (τημ πιο επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος) του έδωσαν δύο πέναλτι ενώ τον άφησαν εκτός κυπέλλου με γκολ- χέρι του Πατίτο και φυσικά στον τελικό του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πέρα από το.. ξύλο εξυγίανσης είχαμε και γκολ οφσάιτ εξυγίανσης.

Χθες ζήσαμε και πάλι ομορφιές! Όχι απλά δώθηκε πέλαντι στην ΑΕΚ εκτός περιοχής αλλά δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν καλείται να πάει στο ΟΑΚΑ και να πάρει αυτό που παλεύουν να του το στερήσουν: την Κορυφή! Και θα την πάρει παρά το ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση! Όταν θέλει πραγματικά τότε το καταφέρνει, με την μαγκιά του και με το ότι είναι η καλύυερη ομάδα στην Ελλάδα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!