Uncategorized

Οι πρώτες δηλώσεις του Λεμονή μετά το τέλος του αγώνα

O Τάκης Λεμονής μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε για την σημερινή αναμέτρηση με την Γιουβέντους στην τηλεόραση της Cosmote Tv:

Μας δόθηκε σε κάποιες στιγμές του αγώνα η ευκαιρία να ζητήσουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε την εικόνα της ομάδας συνολικά.

“Είχαμε μόνο δύο προπονήσεις και προσπαθήσαμε να δούμε πώς θα αμυνθούμε για να βγούμε στην αντεπίθεση. Η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια, αλλά είναι γλυκόπικρη η γεύση. Μπήκα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες ότι έκαναν καλή προσπάθεια και αυτό το νιώσαμε όλοι μας. Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος».

Ενώ σς ερωτηση για τις πολύ λίγες μέρες που είχε για την προετοιμασία του αγώνα ο κόουτς απάντησε:

«Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και πρέπει να μεταδώσουμε κάποια πράγματα στους παίκτες πολύ γρήγορα. Ο σκοπός μας ήταν να κλέψουμε μπάλες, εκεί είχαμε εστιάσει και το καταφέραμε αρκετά καλά βγαίνοντας 3-4 φορές με καλές προϋποθέσεις σε κενούς χώρους. Δεν είναι εύκολο όμως απέναντι σε τόσο ποιοτικούς παίκτες που αν βρουν ένα μέτρο μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Πριν το γκολ είχαμε έτοιμη την αλλαγή του Μπεν, θα αλλάζαμε κάπως το σχηματισμό. Με την είσοδο του Ιγκουαΐν ο Μάντζουκιτς πήγε στα πλάγια και ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πρόβλημα με τα ύψη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!