Uncategorized

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα!

Ένα από τα πιο άσχημα πρώτα ημίχρονα της ιστορίας του έκανε ο Ολυμπιακός στο Champions League καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αντέδρασε στις καθυστερήσεις του αγώνα και μείωσε σε 2-3.

Οι Πορτογάλοι ευτύχησαν μόλις στο 1′ λεπτό να προηγηθούν με κεφαλιά του Ντούμπια για να έρθει στο 13′ ο Μάρτινς να κάνει το 0-2 και να παγώσει εξ ολοκλήρου το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το αρχικό σοκ δεν ξεπεράστηκε και η Σπόρτινγκ είχε δύο δοκάρια για να έρθει στο 43′ ο Φερνάντες και να τελειώσει ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός αντέδρασε και η Σπόρτινγκ έκατσε. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες με τον Τζούρτζεβιτς  και στη συνέχεια με τον Εμενίκε αλλά το γκολ ήρθε από τον Πάρντο που σκόραρε δύο φορές μία στο 90′ και άλλη μία στο 93′ για να έρθει το τελικό 2-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!