Uncategorized

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Λεμονή στο Champions League (video)

O Τάκης Λεμονής επιστρέφει και επίσημα σήμερα στον πάγκο του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League.

Οι επιτυχίες που έχει να αναδείξει; Πολλές! Συγκεκριμένα:

Τη σεζόν 2002-2003 ο Ολυμπιακός πετυχαίνει την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του στο Champions League καθώς η ομάδα του Λεμονή επικρατεί με 6-2 της finalist της προηγούμενης σεζόν του Champions League, της Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Τη σεζόν 2007-2008 είναι μια σεζόν που αν μη τι άλλο το όνομα του Λεμονή γίνεται συνώνυμο με τις επιτυχίες και η ομάδα παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και προκρίνεται στους 16! Καταφέρνει μάλιστα ο Λεμονής να γράψει ιστορία ως ο προπονητής που έφερε το πρώτο διπλο και μάλιστα μέσα στην έδρα της Βέρντερ με 1-3!

Μάλιστα λίγες εβδομάδες μετά ο Λεμονής και η παρέα τουτο επαναλαμβάνουν μέσα στην Ρώμη με αντίπαλο την Λάτσιο και επικρατούν με 1-2.

Για να έρθει το κερασάκι στην τούρτα και να επικρατήσουν της Βέρνερ με μια εμφατική νίκη με 3-0 μέσα στο Καραϊσκάκης και να πάρουν το εισιτήριο για την επομένη φάση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!