Uncategorized

Το ρεπορτάζ και τα highlights της νίκης (video)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια καθώς επικράτησε στο Γ. Καραϊσκάκης με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό ήταν στο 9’ όταν ο Εμενίκε έκανε την κούρσα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη στα όρια της μεγάλης περιοχής αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη. Οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφέστατα καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα αλλά τα πολλά λάθη δεν τους επέτρεπαν να απειλήσουν την εστία των φιλοξενούμενων. Τίποτα αξιοσημείωτο δεν έλαβε χώρα στο πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο παίζοντας με τρεις αμυντικούς δίνοντας βάση στο επιθετικό κομμάτι καθώς χρειαζόταν οποιαδήποτε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 70’ η ομάδα του Χάσι κέρδισε πέναλτι αφού ο Μπέν ανατράπηκε καθαρά από τον αμυντικό του Αστέρα και ο Εμενίκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα γράφοντας το 1-0. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 77’ βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Εμενίκε να νικάει για δεύτερη φορά τον Αθανασιάδη και να κάνει το 2-0. Ο Αστέρας μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν στο 83’ ο Τσουκαλάς κρέμασε τον Προτό μειώνοντας σε 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, με τους ερυθρόλευκους να μπαίνουν με το δεξί στο θεσμό του κυπέλλου κερδίζοντας με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!