Uncategorized

Το μήνυμα των παιδιών της Θύρας 7 για το χθεσινό συμβάν και όσα “επιλεκτικά” ακολούθησαν!

Tο δικό τους μήνυμα έστειλαν τα παιδιά της Θύρας 7 για όσα συνέβησαν χθες στο Καραϊσκάκης και όσα επακολούθησαν από τα μέσα.

Συγκεκριμένα:

«Επίλεκτα ΜΜΕ καταδίκασαν το χθεσινό συμβάν στο Καραισκάκη στον αγώνα με την εθνική ενώ έχουν ξεχάσει άλλες ανάλογες ομορφιές που ζήσαμε στο παρελθόν είτε σε αγώνα της εθνικής στη λεωφόρο, στη τούμπα ή στη φιλαδέλφεια είτε σε άλλους αγώνες.

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες μας από την «όμορφη ατμόσφαιρα» που ζήσαμε στο επιπέδου τσάμπιονς λίγκ, τελικό κυπέλλου στο Βόλο…… Ή το ντου των παοκτσήδων στον αθλητή του Ολυμπιακού στο χάντμπολ.

Εκεί βέβαια δεν υπήρχε η ανάλογη ευαισθησία ούτε να βρεθούν άμεσα οι δράστες ούτε να χαρακτηριστούν ως στρατοί, εγκληματικές οργανώσεις κλπ.

Στην Τούμπα ή στην Λεωφόρο άραγε θα μπορούσε κάποιος να πάει με μπλούζα του Ολυμπιακού να δει την Εθνική;;; Τι κάνατε τόσο ντόρο ξαφνικά; Τώρα ανακαλύψατε την Ακρόπολη;; Για ποιά εγκληματική οργάνωση και στρατούς γράφετε

Είστε βαλτοί όλοι να μας χτυπήσετε με κάθε τρόπο και πιάνεστε από όλα αντίθετα με όλους τους υπόλοιπους που εθελοτυφλείτε. Η πραγματική εγκληματική οργάνωση βρίσκεται αλλού και το γνωρίζουν οι περισσότεροι άσχετα άμα δεν το παραδέχονται δημόσια. Αναρωτηθήκατε με όλο αυτό τον τσάμπα ντόρο που κάνετε αν αυτά τα παιδιά πάνε φυλακή για 5 μπουνιές τι χαρακτήρα θα διαμορφώσουν που τους στοχοποιείτε λες και έκαναν καμιά βαριά εγκληματική πράξη, πόσοι απο τους γονείς τους θα αρρωστήσουν από τη στεναχώρια τους;

ΥΓ1 ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ…

ΥΓ2 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ? ΟΛΟΙ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!