Uncategorized

Πέρασε στον τελικό ο Θρύλος

Με μια ακόμα άνετη επικράτηση και το 20-3 επί του Παλαιού Φαλήρου ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά του ΣΕΔΥ που διοργανώνεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Πιεστική άμυνα και αποτελεσματική επίθεση έφεραν το 5-1 του πρώτου οκταλέπτου για τον Ολυμπιακό. Με συνεχόμενα γκολ του Δερβίση στην αρχή του δεύτερου οκταλέπτου η διαφορά μεγάλωσε (8-1) για να φτάσουμε στο 10-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Συγκεντρωμένος και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός πήρε άνετα τη νίκη-πρόκριση στον τελικό με 20-3. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δερβίσης με 5 γκολ ενώ από τρία πέτυχαν οι Μπούσλιε και Μουρίκης.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος γα το απόγευμα στις 18:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Εθνικός-ΠΑΟΚ που αγωνίζονται αυτή την ώρα.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 10-2, 15-2, 20-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης 1, Δερβίσης 5, Μπούσλιε 3, Μουρίκης 3, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 2, Γαλανόπουλος, Γαβαλάς 1, Πρέκας

Παλαιό Φάληρο (Νικόλας Μαμούρης):  Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης, Κάκαρης, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος, Σπηλιωτόπουλος 1, Λιαπάκης 1, Κατσαγούνος, Φυτάνης, Καραγιάννης

Πηγή osfp.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!