Uncategorized

Ικανοποιημένος από την νίκη αλλά και προβληματισμένος ο Τάκης Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην συνδρομητική τηλεόραση της Νοva.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Πρέπει να ξανά δούμε κάποια πράγματα για να έχουμε σαφή εικόνα του ματς. Αυτό που έχω να πω είναι ότι για 70 λεπτά είχαμε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ακόμη 2-3 γκολ. Ωστόσο, βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, όμως το ευχάριστο είναι ότι αντιδράσαμε πολύ γρήγορα και πήραμε τη νίκη. Το σημερινό αποτέλεσμα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί η αντίδρασή μας στο τέλος δεν ήταν καλή. Είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε».

Για το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός:

«Ηταν μεγάλη ψυχρολουσία το γκολ που δεχτήκαμε, καθώς προερχόμαστε και από συνεχή άσχημα αποτελέσματα. Το ματς στη συνέχεια όμως έδειξε ότι κυλάει καλά. Βγάλαμε κάποιες φάσεις και δημιουργήσαμε ευκαιρίες που έχουμε δουλέψει. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι δεν ειμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού πήραμε τη νίκη, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι είμαι και προβληματισμένος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!