Uncategorized

Επιστροφή στις νίκες μέσα στη Νέα Σμύρνη!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στη Νέα Σμύρνη επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-4 με μεγάλο πρωταγωνιστή έναν πρώην παίκτη του Πανιωνίου τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που σκόραρε δύο φορές και κατά την ώρα της αλλαγής του καταχειροκροτήθηκε! Ενώ το σκορ άλλαξε διαρκώς χέρια!

Το παιχνίδι παρόλα αυτά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς ο Πανιώνιος προηγήθηκε μόλις στο 2′ μετά από λάθος του Φιγκέιρας που εκμεταλεύτηκε ο Σπυριντόνοβιτς και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακος αντέδρασε και στο 20 μετά από κόρνερ του Φορτούνη ο Σισέ έκανε το 1-1. Στην αμέσως επόμενη φάση (ούτε ένα λεπτό μετά) είχε δοκάρι με τον Πάρντο αλλά το γκολ τελικά το πέτυχε με τον Ανσαριφάρντ στο 37′ μετά από εξαιρετική ασίστ του Οτζίτζα. Ο Καρίμ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πριν βγει το ημίχρονο έβαλε και δεύτερο πεοσωπικό τέρματα κάνοντας το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ η εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι δεν θα είχαμε κάτι διαφορετικό στο σκορ καθώς μέχρι το 82 δεν είχαμε κάτι αξιόλογο, τότε ήταν που ο Μασούντ με πέναλτι έκανε το 2-3 και δύο λεπτά αργότερα ο Ντουρμισάι το 3-3! Ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω και στο 86′ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με τον Φορτούνη και ο ίδιος να το αξιοποιήσει γράφοντας το τελικό 3-4!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!