Uncategorized

Ισόπαλος ο Θρύλος με την τεράστια Μπαρτσελόνα!

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και πήρε τον πρώυο του σπουδαίο βαθμό για φέτος στο Champions League ενώ η Μπάρτσα στραβωπάτησε για πρώτη φορά φέτος στην διοργάνωση!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι δεν θα είχε καθόλου ρόλο κομπάρσου καθώς παρά το πιο συντηριτικό του σχήμα δημιούργησε ευκαιρίες με τον Φορτούνη. Οι Καταλανοί προσπάθησαν κυρίως με τους Μεσσι και Σουάρες αλλά ο Προτό ήταν πάντα σε ετοιμότητα! Το ημίχρονο λοιπόν βγήκε κάπως έτσι με τον Ολυμπιακό να κοιτάει την Μπαρτσελόνα στα μάτια.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά όμως δίχως να έχουν χάσει κάποια αξιόλογη φάση ενώ οι ερυθρόλευκοι χτυπούσαν στην κόντρα! Ο Ντελοφέου είχε μπει λίγο πριν το ημίχρονο ενώ επιστρατεύτηκε και ο Ράκιτς στη θέση του Παουλίνιο. Όσο ο χρόνος περνούσε (σ.σ. 75′) ο Λεμονής πέρασε τον Ζιλέ στη θεση του Οτζίτζα ενώ και ο Αντρέ Γκόμεζ τη θέση του Ντένις Σουάρεθ ανακατεύοντας τις τράπουλες του για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο χρόνος πλησίαζε το 80ο λεπτό και το γκολ δεν ερχόταν από καμια πλευρά και ο Λεμονής έριξε στο ματς τον Πάρντο στη θέση του Καρσελά που έδωσε μάχες και κράτησε μάχες σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα έχασε μεγάλη φάση με τον Σουάρες ο οποίος κρέμασε τον Προτό αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και βρήκε στην οριζόντια δοκό! Ο Μέσι στις καθυστερήσεις ξαναπροσπάθησε αλλά ο Προτό είπε ξανά όχι χαρίζοντας στον Ολυμπιακό μια σπουδαία ισοπαλία!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!