Uncategorized

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο και έπιασε κορυφή!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το μπλόκο της Κέρκυρας και πανηγύρισε τη νίκη που τον έφερε στην κορυφή, με ένα αγώνα περισσότερο από την ΑΕΚ που αν στραβοπατήσει αύριο θα γευτεί την μοναξιά της πρώτης θέσης!

Οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν καθόλου καλό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 10′ με τον Γρομίτσαρη. Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες αντίθετα η Κέρκυρα πίεζε για το δεύτερο γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τάκης Λεμονής πέρασε τους Τζούρτζεβιτς και Μάριν στις θέσεις των Ταχτσίδη και Πάρντο και η εικόνα άλλαξε ριζικά. Ο Ολυμπιακός λοιπόν στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης σκόραρε με τον Σισέ και έφερε το ματς στα ίσα για να πάρει το προβάδισμα με τον Τζούρτζεβιτς στο 65′. Οι ερυθρόλευκοι δεν επαναπαύτηκαν στο 1-2 και ο Τζούρτζεβιτς με ασίστ έδωσε στον Μάριν που διαμόρφωσε το τελικό 1-3!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!