Uncategorized

Ήττα σε μια κακή βραδιά!

Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε μέσα στο ΣΕΦ με 62-70

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι πέτυχε καλάθι πρώτος δεν ήταν αυτός που στη συνέχεια πήρε κεφάλι αλλά ήταν ο ΠΑΟ που έκανε ένα σερί 11-0 και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-11. Η ομάδα του Πειραιά αντέδρασε και κατάφερε να βγάλει την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 17-16.

Στη δεύτερη περιοδο ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένος με τον ΠΑΟ να κανει ενα σερί 9-0 αλλά ο θρύλος να απαντά πετυχαίνοντας τους πρώτους τους τρεις πόντους με τον Παπαπέτρου λίγο μετά από 3.5 λεπτά και τον Στρέλνιεκς μειώνοντας τη διαφορά παρόλα αυτά ο ΠΑΟ δεν έχασε το προβάδισμα και μπήκε στα αποδυτήρια με το +5, 30-35!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά αλλά ο Ολυμπιακός δεν του επέτρεπε να απομακρύνεται από το σκορ κάνοντας ξεσπάσματα και μειώνοντας τη διαφορά, παίρνοντας μάλιστα και το προβάδισμα αλλά ο Ρίβερς με τρίποντο στην εκπνοή έκλεισε την τρίτη περίοδο στο 47-49.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ξανά νωθρά “δωρίζοντας” επιθέσεις στον Παναθηναϊκό που φυσικά δεν τις άφησε ανεκμετάλευτες παίρνοντας προβάδισμα που του χάρισε τη νίκη με 62-70.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!