Uncategorized

Το πρόγραμμα του ερασιτέχνη και οι μεταδόσεις

Όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες έτσι και αυτή το πρόγραμμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κάθε άλλο παρά φτωχό δεν είναι αφού περιλαμβάνει πέντε παιχνίδια σε δύο ημέρες.

Η πιό γεμάτη αγωνιστικά ημέρα είναι το Σάββατο 18/11, αφού λαμβάνουν χώρα οι τέσσερις από τις πέντε μονομαχίες που θα δώσουν τα τμήματα του ερασιτέχνη. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν νωρίς και μάλιστα στης 14:30 με το ντέρμπι Ολυμπιακός – Πάοκ στο ΔΑΚ Γλυφάδας για την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών. Εν συνεχεία στης 15:00 η ομάδα του ανδρικού βόλεϊ υποδέχεται στο Ρέντη την ομάδα της Νίκης Αιγινίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της volleyleague. Μετά από μιάμιση ώρα διεξάγεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο ο αγώνας Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη για την 6η αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών. Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στης 18:00 με τα κορίτσια του βόλεϊ να αντιμετωπίζουν την ομάδα Α.Σ.Π Κόρινθος και πάλι στο Μελίνα Μερκούρη. Όλα τα παιχνίδια που προείπαμε θα καλυφθούν από το OSFP TV στο Youtube.

Το πρόγραμμα του διημέρου τελειώνει το νεόδμητο τμήμα χάντμπολ που υποδέχεται στης 16:00 στο Ρέντη τον Γ.Σ Δράμας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στόχος για άλλη μια εβδομάδα – αγωνιστική είναι το απόλυτο. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!