Uncategorized

Δεν έμεινε στα λόγια ο Μαρινάκης! Πράξεις και έργα για τους πληγέντες

Για άλλη μια φορά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύει με πράξεις και έργα ότι είναι δίπλα  σε κάθε κοινωνικό και όχι μόνο πρόβλημα.. Σχεδόν 10 μέρες μετά τις φονικές πλημμύρες και ενώ τα φώτα της δημοσιότητας έχουν αρχίσει να σβήνουν ο κύριος μαρινακης επισκέφτηκε τους πληγέντες και έδωσε τον λόγο του ότι η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος και όλος ο οργανισμός του ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή δεν θα τελειώσει εδώ. Το αντίθετο.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση ορισμένων από των πολλών δημόσιων και όχι μόνο δομών της περιοχής οι οποίος έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριο Μαρινακης ήταν από τους ελάχιστους ίσως και ο μοναδικός που… πάτησε στις λάσπες για να δει από κοντά τα τεράστια πρόβλημα του τόπου και να δώσει κουράγιο στον κοσμο που δοκιμάζεται σκληρά όλο αυτό το διάστημα.. και είναι κόσμος της φτώχειας και της εργατιας… Μαζί του βρέθηκαν και οι Καραπαπάς, Ανδρούτσος και Νικολάου

Δείτε το βίντεο Εδώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!