Uncategorized

Βαρύ το κατηγορητήριο!

Τα όσα έκτροπα έγιναν στο ΟΑΚΑ που τα είδε όλος ο κόσμος αλλά… λίγοι μίλησαν καλείται πλέον να υπερασπιστεί η ΑΕΚ καθώς το κατηγορητήριο είναι βαρύ και πέρα από τιμωρία έδρας και χρηματικού προστίμου ετοιμάζεται και για αφαίρεση βαθμών.

Συγκεκριμένα η κλήση που έγινε στην ΑΕΚ:
“Βάσει των αναφερομένων στο από 05/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/2239126 από 07-11-2017 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α΄ και β΄ – περ. β΄, 3 περ. α΄ και στ΄, 4 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!