Uncategorized

Στον τελικό του κυπέλλου ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος καθώς επικράτησε με 49-56 του Άρη και θα βρει εκεί την ΑΕΚ που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό!

Το σημερινό απόγευμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς ήταν σαφώς πιο δύσκολο από αυτό πριν μια βδομάδα για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και τελείωσαν την πρώτη περίοδο με 6 πόντους μπροστά 8-14. Έξι πόντοι όμως ήταν και η διαφορά στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να μπαίνει μπροστά με 22-28.

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν τη διαφορά στους 10 πόντους στην 3η περίοδο με 26-36 αλλά οι κίτρινοι αντέδρασαν και στην 4η περίοδο έφεραν το σκορ στα ίσα 37-37 και πήραν και προβάδισμα με 40-38. Από εκεί και πέρα όμως ο Στρέλνιεκς ήταν καθοριστικός και με συνεχόμενα τρίποντα μαζί με τρίποντα των Παπανικολάου και Μάντζαρη έφτασε τη διαφορά ξανά στο +9. Ο Άρης μείωσε αλλά τελικά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και προκρίθηκε σε έναν ακόμα τελικό με τελικό σκορ 49-56

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!