Uncategorized

Γράφει νέο ρεκόρ απόψε ο Ολυμπιακός στην Euroleague!

Οι ερυθρόλευκοι σήμερα αντιμετωπίζουν στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε για την Euroleague και είναι έτοιμοι να μπουν σε ένα κλειστό-πολύ κλειστό για την ακρίβεια- κλάμπ!

Πρόκειται γι αυτο το κλαμπ των ομάδων που έχουν 400 συμμετοχές!!! Σε αυτό είναι μόνο η Μπαρτσελόνα που έχει 405 συμμετοχές και ο Θρύλος γίνετε μόλις η δεύτερη ομάδα που το καταφέρνει!

Σε αυτό φυσικά έχει συντελέσει το γεγονός ότι πέρα από την συνεχή παρουσία του στη διοργάνωση, υπάρχει διαρκής συμμετοχή έως τη φάση των “8”, καθώς και η παρουσία του σε Φάιναλ φορ (2009, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017) και 5 τελικούς από τους οποίους έχει κατακτήσει τους 2 (φυσικά το τρόπαιο του 1997 ισχύει κανονικά απλώς δεν ήταν με τη μορφή της Euroleague που είναι σήμερα κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το Champions League που ξεκίνησε το 1992 αλλά τα Ευρωπαϊκά τρόπαια ισχύουν από τότε που ήραν πρωταθλητριών)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!