Uncategorized

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Το ξεκίνημα του Δεκέμβρη βρίσκει σχεδόν όλες τις ομάδες του ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε δράση αφού και αυτό το Σαββατοκύριακο το παιχνίδια μόνο λίγα δεν είναι.

Ξεκινώντας από το πρώτο χρονικά παιχνίδι η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών δεν δίνει αγώνα για το πρωτάθλημα αλλά για το Challenge Cup αφότου στης 2/4 και ώρα 14:00 θα φιλοξενηθεί από την Yenisei στην Ρωσία για τον επαναληπτικό του Ρέντη που είχε βρει νικήτρια την ομάδα των ερυθρόλευκων με 3-1 σετ.

Μια ώρα αργότερα και επιστρέφοντας στις εγχώριες διοργανώσεις το μπασκετικό τμήμα των γυναικών πηγαίνει στην Βούλα για να αντιμετωπίσει τον Πρωτέα στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο να συνεχίσει το απόλυτο σερί νικών που διαθέτει.

Μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπρέσια για την 3η αγωνιστική του Champions League, το ενδιαφέρον για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στρέφεται στο πρωτάθλημα. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ το Σάββατο (2/12, 17:00) στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί.

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup κόντρα στην Ινεγκόλ. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Ηρακλή το Σάββατο (2/12) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»  στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague με στόχο την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς. Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Με μοναδικό στόχο την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (2/12, 18:00) τον Α.Ο. Μαρκοπούλου εκτός έδρας. Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Μαρκόπουλου και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διευρύνουν την νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, χάρη στην οποία απολαμβάνουν τη μοναξία της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Στόχος για όλα τα τμήματα του Θρύλου όπως κάθε εβδομάδα είναι οι νίκες, και αυτές θα κυνηγήσουν και αυτό το πρώτο αγωνιστικό διήμερο του νέου μήνα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!