Uncategorized

Ήττα από την ΑΕΚ μετά από 13 χρόνια


Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του σημερινού αγώνα στο ΟΑΚΑ καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού με 66-62 πέρνοντας νίκη μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!

Ο Ολυμπιακός είδε στο ημίχρονο τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ να τραυματίζονται και όλα έγιναν ακόμα πιο δύσκολο μαζί με την απουσία και του Παπαπέτρου.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε μια κακή πρώτη περίοδο με την ΑΕΚ να παίρνει το προβάδισμα και να μην το χάνει παίρνοντας διαφορά έως και 12 πόντους, για να κλείσει στους +10 με 22-12.
Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν στη δεύτερη περίοδο, μείωσαν τη διαφορά και κατάφεραν μέχρι και να προηγηθούν με 33-34 για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει βραχεία κεφαλί 39-37. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πρίντεζης αγωνίζομενος 15:21 στο πρώτο μέρος αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και δεν ξαναγωνίστηκε.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ με τον δικέφαλο να περνάει μπροστά με 7, όμως με ένα σερί 6-0 ο Ολυμπιακός μείωσε και πάλι στον πόντο, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, σε προσπάθεια του γύρισε ο αστράγαλος του και αποχώρησε!
Στην τελευταία περίοδο οι ερυθρόλευκοι πήραν και πάλι κεφάλι έως και 3 πόντους όμως η Ενωση αντέδρασε και με ένα σερί 8-0 πήγε ξανά μπροστά στο σκορ με 61-56, χάρις τις κακές άμυνες πάνω στον Γκριν! Ο Σφαιρόπουλος μάλιστα είχε επιστρατευτεί και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έδειξε να μην πατά όμως καλά. Ο Μάντζαρης με τρίποντο μείωσε τη διαφορά αλλά οι 4 σερί βολές της ΑΕΚ την κράτησαν μπροστά στο σκορ και σε συνδιασμό με τις κακές επιθέσεις του Ολυμπιακού η Ένωση νίκησε τον Ολυμπιακό με τά το 2004 με σκορ 66-62!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!