Uncategorized

Ο Πρίντεζης “τρολάρει” τον ΜακΛιν!

Πρίντεζης ΜακΛιν

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι γνωστό το πόσο χιούμορ έχει και για μία ακόμη φορά το απέδειξε!

Πάμε να δούμε όλο το … στόρι από την αρχή!

Ήταν 9 Δεκεμβρίου όταν ο Γιώργος Πρίντεζης κάνει τα πάντα στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης και χαρίζει στον Ολυμπιακό μια τεράστια νίκη! Τότε ο ΜακΛιν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αμεβάζει φωτογραφία με τον Γιώργο Πρίντεζη στην οποία γράφει για τον Πρι: “Πρίντεζη ευχαριστώ γι αυτη τη φωτογραφία. Είσαι ο ήρωας μου! Υπέροχο παιγνίδι απόψε- ο μεγαλύτερός σου φαν- Τζαμέλ”.

Ο Πρίντεζης λοιπόν, χθες μπορεί να μην αγωνίστηκε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ όμως ο ΜακΛιν έπαιξε και γιαυτόν και ήταν μάλιστα ο MVP της αναμέτρησης. Ο Γιώργος Πρίντεζης έτσι ανταπέδωσε την… τρολιά του ΜακΛιν και ανέβασε ακριβώς την ίδια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ΜακΛιν  και γράφοντας τα ίδια λόγια! “ΜακΛιν σε ευχαριστώ για αυτή τη φωτογραφία. Είσαι ο ήρωας μου! Υπέροχο παιχνίδι απόψε-ο μεγαλύτερος σου φαν-Πρίντεζης” και συνέχισε στα Ελληνικά γράφοντας :”δε θα μας τρολάρεις εσύ μόνο γατάκι”

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα αρχικά του Μακλιν στις 9 Δεκεμβρίου:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamel Mclean (@jamelmclean1) στις 8 Δεκ, 2017 στις 2

Και τώρα το χθεσινό ποστάρισμα του Πρίντεζη μετά το τέλος του αγώνα:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Printezis (@pripripri15) στις 20 Δεκ, 2017 στις 3:22 μμ PST

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!