Uncategorized

Ζητά αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού η πλευρά Λέτο!

“Λέτο, Λέτο…. Λέτο” φώναζαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον… τριφυλλάρα Λέτο και αυτός μέσω της δικηγόρου του ζητά αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με την LiveSport η δικηγόρος του Σεμπάστιαν Λέτο, Ασπασία Σουλούκου, γνωστοποίησε πως έχει ζητηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή

Η κυρία Σουλούκου, εκπροσωπόντας πάντα τον Σεμπάστιαν Λέτο τόνισε:

«Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;». Ο Στράτος Σωπήλης που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απάντησε στην Σουλούκου: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;»,και η δικηγόρος είπε: «Έχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;», ενώ η κυρία Σουλούκου ζητά αφαίρεση βαθμών και για τους Τοτσέ και Εσσιέν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!