Uncategorized

7 στα 7 και συνεχίζουμε!

Με το τέλος άλλης μιας αγωνιστικής εβδομάδας τα τμήματα του Ερασιτέχνη συνέχισαν τα νικηφόρα σερί που διαθέτουν καθώς και τα εφτά παιχνίδια κατέληξαν στους παίκτες του Θρύλου. 

Θα ξεκινήσουμε με τις σημαντικότερες αναμετρήσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο που ήταν οι αγώνες της ομάδας του πόλο γυναικών. Τα κορίτσια έκαναν το απόλυτο με 3/3 νίκες στον προκριματικό όμιλο και πήραν το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης. Πρώτο εμπόδιο για τις ερυθρόλευκες ήταν η Ιταλική Πάντοβα την οποία και κέρδισε ο Ολυμπιακός με σκορ 10-7. Εν συνεχεία μια μέρα αργότερα το Σάββατο οι Πειραιώτες έδιναν τον δεύτερο αγώνα του ομίλου απέναντι στην Ντιναμό. Φυσικά αυτοί που υπέκυψαν ήταν οι φιλοξενούμενοι που ηττήθηκαν με 18-13. Το τελευταίο παιχνίδι διεξήχθη το πρωί της Κυριακής με τις ερυθρόλευκες να κλείδωσαν την πρόκριση τους χάρις την νίκη με 17-3 απέναντι στην Μεσίνα.

Από εκεί και πέρα φυσικά είχαμε και το υπόλοιπο πρόγραμμα το οποίο ήταν εξίσου πλούσιο με επιβλητικές νίκες για όλα τα τμήματα. Αρχικά χθες το μεσημέρι στης 14:30 ο Ολυμπιακός υποδεχόταν στην Γλυφάδα την ομάδα του Παναθηναϊκού στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά για τους φιλοξενούμενους καθώς τα κορίτσια του Κώστα Μισά είχαν ορέξεις και επικράτησαν με το επιβλητικό 102-29. Την ίδια ημέρα στης 17:00 η γυναικεία ομάδα του βόλεϊ πέρασε και από την Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 0-3 στα σετ του Άρη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ ταυτόχρονα διεξαγόταν και το παιχνίδι του Ολυμπιακού και του Εθνικού στο Ρέντη με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν εύκολα την νίκη με 3-0 σετ και να συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους. Τέλος στης 18:00 η ομάδα του Χάντμπολ ανδρών πέρασε από την έδρα του Πανηλειακού με σκορ 18-32 για την 12η αγωνιστική.

Επόμενο ραντεβού μας την ερχόμενη Παρασκευή με το πρόγραμμα του Ερασιτέχνη το επόμενο Σαββατοκύριακο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!