Uncategorized

Τεράστια νίκη στη Γλυφάδα!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν με 65-60 της Τζιρόνα και έκαναν ένα σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στους 8 του EuroCup.

Η ομάδα του Ολυμπιακού λοιπόν, μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο κλείνοντας το με +6 πόντους (19-13). Στη συνέχεια η υπεροχή των κοριτσιών του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και λετσι το ημίχρονο τελείωσε με 31-24.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Τζιρόνα αντέδρασε και κατάφερε μάλιστα να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 41-46. Οι ερυθρόλευκες δεν το έβαλαν κάτω και έφεραν το ματς ξανά στην ισοπαλία με 49-49 και από εκεί και πέρα το προβάδισμα άλλαζε διαρκώς χέρια με τις ερυθρόλευκες να παίρνουν διαφορά 5 πόντων 63-58 από την Μακόλι στα 12 δεύτερα με εύστοχο τρίποντο, την Τζιρόνα να μειώνει σε 63-60 (με ανύπαρκτο αντιαθλητικό) όμως και πάλι η Μακολι με 2 εύστοχες βολές έγραψε το τελικό 65-60.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!