Uncategorized

Το πρόγραμμα του ερασιτέχνη και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις


Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ερασιτέχνη για το τριήμερο 19-20-21 Ιανουαρίου είναι το πιο πλούσιο όσο αναφορά τα παιχνίδια καθώς μόνο οι γυναίκες μέσα σε τρεις ημέρες δίνουν ισάριθμα παιχνίδια.

Πιο αναλυτικά:

Ξεκινώντας από σήμερα Παρασκευή οι κοπέλες του πόλο αντιμετωπίζουν την Πάντοβα για την διοργάνωση της Len Euroleague. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στης 18:30 στο Παπαστράτειο και θα μεταδοθεί από το κανάλι του ερασιτέχνη στο youtube ( OSFP TV ).

Ακολούθως το Σάββατο 20 του μήνα θα διεξαχθούν 5 παιχνίδια. Στης 14:30 έχουμε το ντέρμπι της αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών αφού οι ερυθρόλευκες της καλαθοσφαίρισης θα φιλοξενήσουν στην Γλυφάδα τον Παναθηναϊκό. Εν συνεχεία στης 17:00 οι γυναίκες του βόλεϊ θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη όπου θα βρουν απέναντι τους την ομάδα του Άρη για την διοργάνωση της Volleyleague, ενώ την ίδια ώρα οι άνδρες του βόλεϊ υποδέχονται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Ρέντη. Μία ώρα αργότερα στης 18:00 οι άνδρες του χάντμπολ παίζουν στην έδρα του Πανηλειακού για το πρωτάθλημα της Handball Premier. Τέλος στης 18:45 οι γυναίκες του πόλο δίνουν το δεύτερο από τα τρία παιχνίδια για το Group E της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με αντίπαλο την Ντιναμό και πάλι στο Παπαστράτειο και το παιχνίδι θα μεταδοθεί επίσης από το OSFP TV.
Το τελευταίο παιχνίδι για το Σαββατοκύριακο θα γίνει την Κυριακή στης 10:45 με την γυναικεία ομάδα του πόλο να κλείνει τις υποχρεώσεις της υποδεχόμενη την Μεσίνα στον Πειραιά. Ο συγκεκριμένος αγώνας όπως και οι προηγούμενοι δύο θα καλυφθούν από τον OSFP TV
Μετά την λήξη όλων των παραπάνω υποχρεώσεων θα έχετε πλήρη ενημέρωση με τα αποτελέσματα των αγώνων. Ραντεβού την Κυριακή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!