Uncategorized

Με τριάρα ξεκίνησε το 2018!

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με “το δεξί” τις υποχρεώσεις τους στην νέα χρονιά καθώς πέρασαν από την Λάρισα με 0-3 και ξανά ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κόντης επέλεξε τους Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρη, Σισέ, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Μαρίν, Πάρντο και Ανσαριφάρντ. Να πούμε ότι ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων Όσκαρ Γκαρσία μαζί με τους συνεργάτες του βρισκόντουσαν στο γήπεδο προκειμένου να έβλεπαν την νέα τους ομάδα.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Θρύλο ήρθε στο τέταρτο λεπτό όταν μετά από γέμισα του Κούρτη ο Σισέ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στην αμέσως επόμενη κατοχή των Πειραιωτών ο Καρίμ έκανε από αριστερά την σέντρα, η μπάλα χτύπησε σε χέρι ενός παίκτη της Λάρισας που ήταν πεσμένος στο χορτάρι αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Μέχρι και το 23’ και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και δεν μπορούσαν να βρουν κάποια καλή στιγμή για να απειλήσουν, όμως από το πουθενά ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι από τον Προτό αλλά με διπλή φοβερή επέμβαση ο Βέλγος τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν και είχαν την κατοχή της μπάλας (63%) με αποτέλεσμα να είχαν κλείσει την ΑΕΛ στα καρέ της χωρίς όμως κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στα επόμενα λεπτά δεν συνέβη τίποτα το αξιοσημείωτο στο παιχνίδι και έτσι το ημίχρονο έληξε στο 0-0 με τους ερυθρόλευκους να είχαν την κατοχή αλλά όχι την μεγάλη φάση για γκολ.

Χωρίς καμία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός που προσπαθούσε να βρει ένα γκολ που θα του “έλυνε τα χέρια” για την συνέχεια της αναμέτρησης. Αυτό λοιπόν το βγήκε στο 54’ όταν μετά από πάσα του Ταχτσίδη που εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου, ο Μαρίν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Λάρισας και με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 0-1 για τον Θρύλο. Η πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 61’ με τον Σεμπά να περνάει στην θέση του Πάρντο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία για να βάλουν και δεύτερο τέρμα αλλά ο Ανσαριφάρντ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπόζοβιτς σε τετ τετ. Όμως ο Ιρανός αυτό που δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση το έκανε στην συνέχεια καθώς ο Μαρίν με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Φορτούνη που στον αέρα έδωσε στον Καρίμ και αυτός προσποιήθηκε και εκτέλεσε κάτω από τα πόδια του πορτιέρο των γηπεδούχων κάνοντας το 0-2 στο 68’. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των ερυθρόλευκων στο 78’ έδωσε την θέση του στον Τζούρτζεβιτς για την δεύτερη αλλαγή. Ο νέος επιθετικός των φιλοξενούμενων αντικατέστησε επάξια τον Ανσαριφάρντ καθώς μετά από σέντρα του Φορτούνη ο Τζουρτζεβιτς στην κίνηση από κοντά έκανε το 0-3 στο 89’. Τελικό σκορ στην Λάρισα το 0-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!