Uncategorized

Νίκησε και ξανά… πρώτος!

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας αφού επικράτησαν της Λαμίας με 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης συνεχίζοντας το σερί νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ο Όσκαρ Γκαρθία επέλεξε τους Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς, Κούτρη, Ρομαό, Ζιλέ, Μαρίν, Φορτούνη, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Τελικά ο Γερμανός άσσος ξεπέρασε τον μικρό τραυματισμό του και όχι μόνο βρίσκεται στην αποστολή, αλλά επιλέχθηκε για να ξεκινήσει βασικός. Το ίδιο δεν κατάφερε ο Ομάρ που τελικά δεν ήταν στην 18αδα.

Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούσαν την μπάλα πολύ καλά στην αρχή της αναμέτρησης και στο 9’ ο Φορτούνης από τον άξονα έκανε μια φοβερή κάθετη για τον Μαρίν που βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και με ένα εξαιρετικό πλασέ έγραψε νωρίς νωρίς το 1-0. Μέχρι και το μισό του πρώτου ημιχρόνου οι Πειραιώτες δεν είχαν ξανά απολύσει την εστία των φιλοξενούμενων αλλά είχαν την κατοχή προσπαθώντας με κάθετες πάσες να τρυπήσουν την αντίπαλη άμυνα που είχε ανέβει καθώς ήταν πίσω στο σκόρ. Στο 37’ οι ερυθρόλευκοι πίεσαν πολύ ψηλά την Λαμία με αποτέλεσμα ο Ζιλέ να κλέψει στο ύψος της περιοχής, να έδωσε στον Καρίμ που με καινή εστία έκανε το 2-0 πριν κλείσει το ημίχρονο. Τελικό σκορ ημιχρόνου το 2-0.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού. Η πρώτη μεγάλη στιγμή των ερυθρόλευκων στη επανάληψη ήρθε δύο λεπτά μετά την σέντρα όταν ο Μαρίν έκλεψε την μπάλα, διάνυσε αρκετά μέτρα και έδωσε στον Φορτούνη που μέσα από την περιοχή και με τον Παπαδόπουλο εκτός θέσης, δεν έπιασε καλά το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει εκτός. Με πολλές διαθέσεις μπήκαν οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά με 2-0 και ουσιαστικά είχαν τελειώσει την υπόθεση νίκη. Η πρώτη αλλαγή για τον Θρύλο έγινε στο 69’ με τον Πάρντο να παίρνει την θέση του Μιραλάς που φυσικά αποθεώθηκε. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε και την δεύτερη του αλλαγή με τον Σεμπά να μπαίνει και να αντικαθιστά τον Φορτούνη. Η ομάδα του Πειραιά δεν ανέβαζε πολύ τους ρυθμούς της στο παιχνίδι εφόσον είχε πάρει την νίκη αλλά κυκλοφορούσε με άνεση εκτός περιοχής την μπάλα. Η τελευταία αλλαγή για ο Γκαρθία την έκανε στο 85’ με τον Καρίμ να φεύγει και τον Τζούρτζεβιτς να μπαίνει. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν συνέβη τίποτα το αξιοσημείωτο έτσι το τελικό σκορ στο Γ. Καραϊσκάκης ήταν το 2-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!