Uncategorized

Οι άτιτλοι… λυπούνται τον Φορτούνη!

Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε πόσο τους πονάνε οι ποδοσφαιριστές μας! 

Δημοσιεύματα επι δημοσιευμάτων διαβάζουμε για τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Κώστα Φορτούνη. Τον λυπούνται… Μάλιστα… το ζήσαμε και αυτό! Να λυπούνται τον Κψστα Φορτούνη…

Αναρωτιέμαι, άραγε είναι λύπη ή ζήλια; Μήπως πονάνε τα πρωταθλήματα που έχει σηκώσει ο Κώστας; Μήπως καταβάθος είστε Άρσεναλ και ακόμα να ξεπεράσετε την απευθείας εκτέλεση κόρνερ και το διπλό μέσα στο Έμιρεϊτς ή είστε μόνο… άτιτλοι;

Ο Κώστας Καραπαπάς μάλιστα σχολίασε ένα από αυτά τα… αρθράκια:
«Ένας Βασιλόπουλος που το παίζει ΠΑΟΚάρχης και πολεμούσε το κατεστημένο (ως κουμπάρος του Γκαγκάτση βέβαια) «λυπάται» λέει τον Κώστα Φορτούνη. Προσέξτε.

Ένας τύπος που τα αρπάζει για να γράφει ότι του πούνε, ένας τύπος που τον βρίζουν ακόμα και οι ΠΑΟΚτζήδες, ένας τύπος που του άρεσαν τα λεφτά του Κόκκαλη κάποτε όταν δούλευε σε κόκκινα ΜΜΕ που χορηγούσε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ένα δίποδο παρτάλι, λυπάται τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει ΟΛΟ τον κόσμο στα πόδια του και μια ζωή παραμυθένια. Ρε πάτε καθόλου καλά ή να πάτε με τον Ζουράρι αγκαζέ στον ψυχίατρο;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!